Cacao – friss pékáruk, Gerbeaud sütemények

 

Kedvenc reggeliző és találkozóhely

Hónapok óta gondolkoztunk, tervezgettünk, kóstolgattunk, aztán belevágtunk: 2018. áprilisban Cacao néven kávézó-pékséget nyitottunk Émile földszintjén.

Vidd magaddal a minőségi pékárukat és Gerbeaud süteményeket

Az Émile Ház alsó szintjét átalakítottuk és friss péksütikkel, kovászos kenyerekkel, Gerbeaud süteményekkel és smoothie-kal töltöttük meg a pultot.

Adalékmentes kenyerek, házi péksütemények, specialty kávé

Büszkék vagyunk, hogy termékeink mentesek minden mesterséges adalékanyagtól és tartósítószertől, 100 %-ban hazaiak és kézműves jelleggel készülnek.

Az első osztályú pékárut mi magunk készítjük a Gerbeaud termelőműhelyében, és a kávét sem bízzuk a véletlenre: a napindító fekete Molnár Attila, négyszeres barista bajnok, One Eleven névre keresztelt speciality kávépörkölőjéből érkezik.

Pasaréti villahangulat a napod elején

Legyen a Cacao a tökéletes napindító munkába igyekvőknek, gyerekeseknek, freelancereknek, a folyton késésben lévőknek és azoknak, aki csak megpihennének egy fárasztó nap után.

1/2Tovább

1/2Tovább

1/2Tovább

Asztalfoglalás