Történetünk és értékeink – Ismerd meg Émile-t
A budai Gerbeaud: honnan indultunk, hová tartunk
Az Émile a nagymúltú Gerbeaud Kávéház kistestvéreként indult útjára, nevét is a híres cukrász, Gerbeaud Emil keresztnevéről kapta. A kezdeti cél az volt, hogy Budán is legyen egy hely, ahol a kiváló ételek, sütemények és minőségi vendéglátás, a meghitt hangulat és elegancia találkoznak. A választás egy ikonikus pasaréti villára esett, ahol hamar világossá vált: nemcsak vendéglátóhely, hanem életérzés, egy igazi ékszerdoboz is születik.
Elegancia, minőség és vendégszeretet a mindennapokban
A fine dining kezdetek után ma már egy lazább, brunch&lunch szemléletű, többfunkciós gasztrotér működik itt, ahol a vendégélmény mindenek felett áll.
Nálunk a minőség nem csak különleges alkalmakkor vár! Az Émile-ben mindig megtalálható az elegancia, magas színvonal, odafigyelés és a vendégszeretet.
10 éve a „budai törzshely”
Régi vágyunk volt, hogy kialakítsunk egy igazi budai törzshelyet. 2014 őszén leltünk rá erre a csodás pasaréti villára, mely 1921 és 1928 között épült és 2015-ben nyitottunk meg.
Nálunk nyáron a cabanak árnyékában hűsölhetsz, télen pedig kényelmes fotelekkel és egy jó húslevessel melegítünk fel.
Többfunkciós gasztrotér
Émile minden esetre megoldást kínál: ha egy barátnői csevejre vágytok, akkor finom sütik mellett beszélgethettek. Több családi eseménynek adtunk már helyszínt, akár az egész rokonságot hozhatod hozzánk! Üzleti megbeszélések, reggelik, ebédek zajlanak létszámtól függően akár a Szeparéban, akár Szalonunkban.
Amennyiben egy kisebb céges tréninget vagy nagyobb karácsonyi party-t szerveznétek, akkor is tudod, hogy kihez fordulj: Émile, a budai törzshely.
Nézz be hozzánk!