1026 Budapest, Orló utca 1.

Reservation: (+36) 30 585 0602 or on-line
reservation@emile.hu

Emile facebook

ZÁRTKÖRŰ RENDEZVÉNY NOVEMBER 18-ÁN


Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy november 18-án 18.00 órától zártkörű rendezvény miatt Émile zárva tart.

Köszönjük a megértésüket!

KARÁCSONYI GYÓGYTEA KÉSZÍTŐ WORKSHOP ÉMILE-NÉL!


Tarts velünk egy különleges programon, melynek során megismerkedünk a teakeverékekbe tehető gyógy- és fűszernövénnyekkel, ehető virágokkal, aszalt gyümölcsökkel, és több gyógynövényfőzetet meg is kóstolunk.
Ezután mindenki összeállíthat két egyedi teakeveréket, amiket design üvegekben tud majd hazavinni.
Érkezéskor pezsgővel, a munka után pedig jól megérdemelt finom süteményekkel kedveskedünk vendégeinknek.
Az esemény háziasszonya Mariann Kamocsay-Beh, a Bazsalikomos kert megálmodója.

Dátum: November 25. (szombat)
Időpont: 16:00-18:00
Létszám limit: 12 fő
Az eseményen való részvétel ára:
8 500 Forint, amely magában foglalja a workshop programját és a menüt.

MENÜ

Magyar pezsgő
Sauska Extra Brut Rosé, Tokaj 0,1 l
Sütemény választás szerint
ÉMILE '17 (vaníliás financier tésztán fekvő fehér húsú őszibarackos töltelék, kakaóbab-ropogóssal, gránátalma zselével és mandula marcipán-fehércsokoládé mousse-szal)
vagy
MÁKTORTA (zöldalmás mákkrém karamellizált ostyával készült francia linzer alapon, tetején feketeribizli zselé és mini mákos macaron. Laktóz- és gluténmentes.)
Házi készítésű limonádé
Szénsavas és szénsavmentes ásványvíz

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött!
Az összeget átutalással kérjük fizetni, előzetesen.
Kérünk szépen részvételi szándékod az emile@emile.hu e-mail címen jelezni.

Várunk szeretettel, Émile csapata

ÉMILE MAGYARORSZÁG TOP 10 ÉTTERME KÖZÖTT!

2016. február 29.

A február 29-én megrendezett Dining Guide díjátadó gálán a Bortársaság-Év Legígéretesebb Étterme Díjával gazdagodtunk!

Köszönjük a fantasztikus elismerést, nagyon boldogok és büszkék vagyunk! Szívből gratulálunk minden díjazottnak!

Bortársaság-Év Legígéretesebb Étterme Díj: Émile – Kövér Gergely, séf

A Top 10 étterem között 9. helyen 84 ponttal!

Csicsóka krokant és püré, szarvas consomme és sonka