1026 Budapest, Orló utca 1.

Reservation: (+36) 30 585 0602 or on-line
reservation@emile.hu

Emile facebook

ÉMILE

Émile – a barátod Budán.

Régi vágyunk volt, hogy Budán is kialakítsunk egy igazi kulináris törzshelyet. 2014 őszén leltünk rá erre a csodás pasaréti villára, mely 1921 és 1928 között épült és mind külső, mind belső falai sokat megéltek és láttak már. A hely nevét Gerbeaud keresztnevéről kapta, így könnyen köthető pesti párjához. Legyen szó reggeliről, üzleti tárgyalásról, ebédről, teadélutánról, családi vacsoráról, gyerekzsúrról, vagy sütemény elvitelről, Émile a budai megoldás. A villaépületben egyszerre van jelen az étterem, a cukrászat cukrászdával és kávéházzal, valamint egy gyerekeknek kialakított játékbirodalom Émile étkezőjében. Tavasztól kora őszig élvezhetik vendégeink a kert csodás hangulatát, ahol a kényelmes cabana-k és családias környezet garantáltan kikapcsolódást nyújt egy romantikus vacsorához, baráti vagy üzleti megbeszéléshez és családi eseményekhez egyaránt.

Tóth Ágnes konyhafőnök 2000 óta alkot és szenvedéllyel főz a Gerbeaud egységeinek konyháján, így a zsigereiben hordozza a művészi alkotás szükségét, az ételek harmóniájának tökéletesítését, és anyaként az otthoni ízek szeretetét is. László Tamás a Gerbeaud cukrászegységek vezetőjeként a hagyományos és örökérvényű Gerbeaud szelet és Dobos torta hagyatékát megtartva, modern és mindig megújuló édes csodákkal várja kedves vendégeinket.

A logóban található lovag egy 1908-ban bejegyzett lovag védjegy, mely a kakaó lovagja és Émile Gerbeaud saját kezűleg rajzolta.

SZALON

A ház emeleti részén található a Szalon, ahol a reggelit, ebédet, vacsorát, süteményeket, és a varázslatos „Émile teadélutánt” kínáljuk. A 45 férőhelyes Szalonban keddtől péntekig reggel 8 és 12 között kínáljuk a reggelit, 12 és 21.30 között az ebédet és 15 és 18 óra között az „Émile teadélutánt”.

Hétvégén a reggeli 9 órától elérhető, és vasárnap az ebéd 16 óráig tart.

A süteményeket, borokat, koktélokat teljes nyitvatartásunk alatt élvezhetik vendégeink.

Kedd – péntek: 8.00 - 23.00, reggeli: 12.00-ig, ebéd: 12.00-től, a'la carte étlap: 21.45-ig

Szombat: 9.00 - 23.00, reggeli: 12.00-ig, ebéd 12.00-től, a'la carte étlap: 21.45-ig

Vasárnap: 9.00 - 18.00, reggeli: 12.00-ig, ebéd 12.00-től, a'la carte étlap: 16.00-ig

Hétfő Zárva

ÉMILE TEADÉLUTÁN

Kedd - Vasárnap

15.00 – 18.00


RENDEZVÉNYEK

Zártkörű ültetett vacsorára vagy ebédre maximum 50 főt tudunk fogadni.

Egy nagy asztalnál maximum 26 férőhely, több asztalnál akár 40-50 férőhely is kialakítható.

Kerti rendezvényekre és állófogadásokra Émile villája akár 100 főig is várja vendégeit, ültetetten pedig 45 főig.

A helyszín kiválóan alkalmas üzleti reggelire, ebédre, vacsorára, sajtótájékoztatókhoz, workshopokhoz, esküvőkhöz és családi eseményekhez egyaránt.


KIS SZALON

Kis szalonunkat zártkörű ebédre, üzleti megbeszélésekre, vagy szűkebb családi eseményekre alakítottuk ki. 10 vendéget tudunk ebben a szalonban fogadni.

ÉTKEZŐ

Émile földszinti Étkezője játszó részével és látványkonyhájával meghitt hangulatot varázsol családi eseménykehez.

Egy barátságos gyerekszobát alakítottunk ki játékokkal, gyerekkonyhával, könyvekkel, színezőkkel, hogy elegendő hely legyen a gyerekek számára a játékhoz, amikor éppen nem a szüleikkel esznek az étkezőben. Továbbá kiváló helyszínként funkcionál gyerekzsúrok és gyerekprogramok szervezéséhez egyaránt. ’Émile Étkezőjében’ a szülők is kényelmesen elfogyaszthatják az ebédet, vacsorát, sütit, kávét, miközben a gyerekek is jól szórakoznak.


SZEPARÉ

A legfelső szinten, a Szeparéban is fogadjuk vendégeinket, ahol a teraszra kilépve csodálatos panoráma tárul elénk. A terem kiváló kisebb létszámú (12-16 fő) családi/céges vacsora, ebéd, training, kisebb bemutató helyszíneként.

SÜTEMÉNYEK ELVITELRE

A bejáratnál található a süteményes pult, ahol a süteményeket kínáljuk elvitelre, valamint a különleges kézi készítésű Gerbeaud csomagolt termékeket, mint macskanyelv, bonbon, konyakmeggy, macaron. Állandó süteménykínálatunkon túl, örömmel készítünk egyedi elképzelések alapján díszített tortákat, formatortákat.

Kedd - szombat: 9.00 - 20.00 • Vasárnap: 9.00 - 18.00

KERT

Ahogy az első napsugarak kisütnek, Émile kertjében fogadjuk vendégeinket. A cabana-kban akár órákig is lehet élvezni a napsütést, madár csicsergést és a frozen mango margaritát. Péntek esténként a nyári időszakban grill esteket tartunk, ahol részesei is lehetünk a grillezés közvetlen közeli élményének és még élő zene is dukál hozzá.

 

ÉMILE

Asztalfoglalás és tortarendelés: (+36) 30 585 0602

1026 Budapest, Orló utca 1.

emile@emile.hu • www.emile.hu